یادداشت ریحانه نعمتی
1403/2/14
📄 #یادداشت 📘 #نفس 🖋️ #بهزاد_دانشگر 📚 #انتشارات_ آشنایی با روحیه و علایق نوجوانان و جوانان برای کسانی که فرزند این سن دارند یا با آنها در ارتباطند از واجبات است. یکی از روشهای این آشنایی خواندن کتابهای روایت زندگی این نسل است. نفس داستان زندگی دختر نوجوانی به نام لیلاست که زندگی ناآرامی دارد طی اتفاقاتی میفهمد راهی که میرود به نتیجه دلخواهش نمیرسد میفهمد که سالها اشتباه فکر میکرده حتی در مواردی با خانواده اش دچار چالش میشود ولی به واسطه دوستان جدیدی که می یابد کم کم راه درست را تشخیص میدهد. این کتاب ما را با آسیبهای روابط آزاد آشنا میکند و ماجرای بیراهه رفتن یک دختر را روایت میکند. آشنا شدنش با جذابیتهای دین و علت دستوراتش نمایش داده میشود و نقش اول داستان آرامش را در سایه زندگی دینی میبیند و آن را انتخاب میکند و با چالشهایی روبرو میشود. البته از نظر داستان پردازی خیلی قوی نیست ولی آن را برای دختران بالای 15 سال مناسب میدانم مخصوصا کسانی که با چنین چالشهایی دست و پنجه نرم میکنند. طراحی جلد کتاب هم جدید و خلاقانه است که باعث جذب مخاطب میشود ارتباط قوی با موضوع کتاب دارد. اردیبهشت ١۴٠٣ @BargiAzDanesh 🌱🌾 .