یادداشت آزفنداک

1403/10/22

ایستگاه یازده
        کتاب « ایستگاه ۱۱ »
اثری از امیلی سنت.جان مندل
داستان کتاب از اجرای نمایشنامه "شاه لیر" روی صحنه تئاتر آغاز می‌شود. آرتور در هنگام اجرا نمایش در اثر سکته ، جانش را از دست می دهد و شاید تصور شود این مرگ کل تئوری کتاب را رقم می‌زند اما باید بگویم این تازه شروع مرگ و میر ویروسی همه گیر است!
کشت و کشتاری توسط ویروسی جدید در تمدن! چه بر سر جهان می آید ؟

داستان ایده و پتانسیل خیلی خوبی داشت. وقتی خلاصه اش رو میخوندم اینجوری بودم که واووو😍😂 آخر کتاب فقط میگفتم یکی بگه چیشد؟ جلد دوم داره کتاب؟
فضاسازی گیرا و خوبی داشت.
توصیفات از بیماری و شرایط دنیا به شکلی بود که می‌تونستم آن را بازسازی کنم . شاید این بازسازی به خاطر تجربه کرونا برام ممکن شده بود:)
اما ایرادی که از نظر بنده به داستان وارد هست ، تعدد موضوعات و شخصیت ها بود . تعددی که شبکه ارتباطی میانشان به خوبی شکل نگرفته بود و همین باعث میشد من مخاطب متوجه نشوم که هدف نویسنده دقیقاً پرداختن به کدام یک از موضوعات مطرح شده است! خواست نویسنده تلفیق چندین داستان با یکدیگر و ساخت ابر داستان بود ! اما در این کار موفقیتی بدست نیاورد.
در حدود ۶۰_۷۰ صفحه آخر تازه تئوری ها به ظاهر تکمیل می‌شدند.
زیاد بودن شخصیت ها باعث شده بود شخصیت ها هویت زیادی کسب نکنند.
و پایان بندی،که از نظر بنده اصلاً پایانی نداشت کتاب! منتظر جلد دومم امیلی جان😭😂تروخدا نذار پتانسیل داستان از دست بره....
کتاب را همخوانی کردم و واقعاً لذت بردم از این همخوانی😍👌(چند روز اول به دلیل نداشتن کتاب ، عقب افتاده بودم🥲👩‍🦯 در بازه امتحانات مطالعه کردم😂😌)
امتیاز من به این کتاب :
۲.۵ از ۵