@Azfandak

عاشق کتاب

جلد اول از مجموعه دنیای تخت
به نام « رنگ جادو »
اثری از تری پرچت
داستان درباره یک جادوگر اخراجی و یک جهانگرد هست ، که اومده افسانه ها و خاطرات دریانوردان و کتاب ها را خودش تجربه کند!
کمدی کتاب باعث دلنشین تر شدن کار میشه و با تشبیهات و توصیفات صورت گرفته در داستان قرار هست زاویه دیدهای جدید را تجربه کنین.
قبل از این جلد اول ، جلد چهارم رو خوندم و خیلی خوشحالم که اینجا باز هم جناب مرگ رو زیارت کردم😂🌝
شروع قوی داره جلد یک برای تجسم دنیای تخت اما پیشنهادم تا بدین جا کار اینه که اول برین مورت بخونین بعد بیاین🥲😂
تنها ایرادی که به نظرم داشت ، توصیفات زیاد و تخصصی در بعضی قسمت ها بود که روند را یکم کند میکرد.
اتفاقات متعدد و در بعضی مواقع بی ربط رخ می‌داد که امیدوارم در جلد دوم بتونم جوابی برای پرسش هام پیدا کنم!
از فضاسازی ها هم که نگم براتون! عملاً اینقدر درگیر فضا می‌شدی که بعضی مواقع حس می‌کردی الان تو هم اونجایی و قرار هست یه اتفاقی هم برای تو بیوفته😂
جالب تر اینجاست که حتی خود شخصیت ها هم سورپرایز میشدن با اتفاقات...😂🚶‍♀
۴ از ۵

#مجموعه_دنیای_تخت
#رنگ_جادو
#دیدگاه
🧙‍♂🐢🐘🗺

و پایان اولین کتاب مجموعه پتش خوآرگر به نام «حماسه ؛ سرآغاز »🏰
اثری از آرمان آرین
داستان پیرامون گریختن فره ایزدی از دست پادشاه است؛ امری که جهان را دچار هرج و مرج کرده و بر آشفتگی آن افزوده است.
در این اثر ، نویسنده تمام تلاش خود را کرده تا با رویارویی خیر و شر و استفاده از سنت های فرهنگی و فکری ایرانی ، اثری فوق العاده در ژانر فانتزی به وجود آورد.
شما قطعاً در سیر فضاسازی این کتاب دچار موقعیت هایی خواهید شد که از ترس و هیجان خود را به جای افراد، در حال جنگیدن ، پیدا کردن جواب سوال و فرار کردن تصور کنید .
بافت داستان که یادآور قهرمان ها و اسطوره های شاهنامه و اوستا است شما را در گذر زمان به حرکت در خواهد آورد و به احتمال زیاد از پیوند آن متعجب خواهید شد.
متن واقعاً روان و عالی بود و اینقدر در عمق داستان فرو رفتم که گذشتن زمان رو اصلا احساس نمی‌کردم. استفاده از کلمات فارسی اصیل در متن جذابیت این کار را دوچندان کرده بود.
اتفاقات در تکمیل یکدیگر رخ می‌دادند و لغزشی در داستان دیده نمی‌شد.
انتقادی که از نظر من به این کتاب وارد هست این بود که در اوج داستان کتاب تمام شد و الان باید به دنبال جلد بعدی آن باشم:)😂🥲
۴.۹۰ از ۵

مدرسه هنر آوینیون

378 عضو

درس هایی درباره داستان نویسی به ضمیمه مصاحبه با ایزاک سینگر و جوزف هلر

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

فعالیت‌ها

رنگ جادو