یادداشت مهرسا بانو

قبلا داخل یادداشت برای جلد قبل گفته بودم که من جلد اول این مجموعه را نگرفتم، یعنی در واقع داخل کتاب خانه پیدا نکردم و از جلد دوم شروع به خواندن کردم پس نمیتوانم تفاوتش را با جلد اول بگم .
ولی خب تفاوت های زیادی با جلد دوم یعنی در جست و جوی آبی ها داشت .داخل کتاب قبلی خیلی از گذشته گفته شده بود. توصیف های زیادی که از گذشته کرده بود مخاطب را خسته می‌کرد.
اما در این کتاب حدودا ۸۰ درصد توضیحات برای حال بود ، و شاید داستان آنقدر زیبا بود که دوست داشتم تمام آن توضیحات را بخوانم .
داستان نسبت به کتاب قبلی زیباتر بود .
پر از تنش و هیاهو بود و داخل این داستان به هر انسان یک ویژگی یا مهبت اضافه شده که داستان را جذاب می‌کند.
و پایان غیر منتظره کتاب ، در جایی که دقیقا فکر میکردی نقطه ی حساس داستان است کتاب تموم شد . حجم کتاب نسبت به کتاب قبلی کمتر بود ، ۱۸۳ صفحه داشت و زود تمام شد . حدودا ۶ روزه این کتاب را تمام کردم .
توصیفاتی که از جنگل گفته بود واقعا حیرت انگیز بود ، در صفحات پایانی کتاب یعنی تقریبا از صفحه ی ۱۵۰ داستان جذابیت عمیقی پیدا کرد . و تعریف مهبت رهبر دهکده خیلی زیبا بود .
به نظرم یکی از کتاب های غیر منتظره ، زیبا ، جذاب ، حیرت انگیز ، حساس ، پر هیاهو و پر ماجرا ، پر از تنش و جذابیت بود که ارزش خواندن را داشت .