یادداشت محدثه سالم
کتاب عجیبی بود. در طول مطالعهش، چند بار این جمله از ذهنم رد شد که: اگر قبل از مرگم این کتاب رو نمیخوندم، واقعا حسرت میخوردم... . به نظرم یکی از نشانههای کسی که در یک حوزه تخصصی بسیار عمیق و با دانشه، اینه که بتونه مفاهیم اون حوزه رو به زبان ساده بیان کنه. چیزی که دکتر سرزعیم به بهترین شکل توی این کتاب به اجرا درآورده. کتاب سعی میکنه علاوه بر توضیح مفاهیم اقتصاد خرد، نشون بده که در هر مسئلهای (اجتماعی، سیاسی، فرهنگی، مدیریتی و...)اگر قرار بود اقتصاددانها به جای مدیران تصمیمگیری کنند، راهحلشون برای مشکلات موجود چی بود و چه تفاوتی با چیزی که در عمل پیاده میشه داره؟ این توضیحات برای کسی مثل من که قبل از این، خیلی به حوزه اقتصاد دقت نمیکرد؛ دریچههای جدیدی رو باز کرد تا بتونم دلیل خیلی از اتفاقاتی که قبلا بیتفاوت از کنارشون رد شدم یا حتی دلیل بعضی رفتارهایی که خودم یا اطرافیانم بهصورت ناخودآگاه انجام میدیم رو متوجه بشم. علاوه بر این، تو این مدت رویکرد منطقی کتاب، تاثیر محسوسی روی نحوه نگاه شخصیم به تصمیمگیریهام و جریانات اقتصادی اطرافم داشته که این برام خیلی جذابه. در کل مطالعهی این کتاب رو به همممه توصیه میکنم. شاید جلد و عنوانش شبیه کتابهای دانشگاهی باشه، اما کتابیه که واقعا قدِ ذهن آدم رو بلند میکنه.