یادداشت ابوالفضل فیروزآبادی
1401/10/8
کتاب خوش خوانی بود و ترجمه ی خوبی داشت . مجموعه ای از مقاله های آقای « کلییر » بود که جمع آوری کرده بودند و در کل خوب بود و توصیه میکنم یکبار بخونید . از اونجایی که موضوع اکثر مقاله ها ربطی بهم نداشت ، برای من سریع جلو رفت. بعضی از موضوعات جدید بود و بعضی از موضوعاتش یه تلنگرِ محکم از آموخته های قبلیمون (: مهمانِ نکاتی از کتاب باشید 🌱 « مطالعه ، گذشته رو تغییر میده » « چند وظیفگی مغز شمارو وادار میکنه که خیلی سریع از یه فعالیت به فعالیت دیگه بپرید و این کار تاوانِ فکری داره» « معنا در زندگی یعنی یه گوشه ای از این عالم یه ارزشی رو اضافه کنی » « انرژیتو مدیریت کن نه زمانتو ... وقتی حوصله کاریو نداری ، زمان به چه دردی میخوره (: » « جعبه ی آیزنهاور » « اگر بعضی از شاخه های زندگیتون رو هرس نکنید شاخه های مهم هرگز رشد نمیکنه » « به جای پذیرفتن زندگی استانداردی که بهمون داده شده ، زندگیمون رو خودمون طراحی کنیم اینجوری احتمال موفق شدنت بیشتره » « افراد طبق باورهاشون پذیرفته یا محکوم میشن و یکی از کارهای ذهن اینه که باورهایی رو نگه میداره که بیشترین حامیان و دوستان رو دورخودمون جمع کنه به جای پرداختن به حقایقی که احتمالا درست تر باشن . گاهی به چیزایی باور داریم که مارو برای افرادی که بهشون اهمیت میدیم ، خوب جلوه بده » .......... و این غم انگیزه واقعا ): « شاید این تفاوت نیست که باعث دشمنی میشه بلکه فاصله اس » « بیشتر افراد بحث میکنن تا برنده شن به جای اینکه یاد بگیرن . حاضری برنده نشی تا گفتگو ادامه پیدا کنه ؟ » ): مفید باش 🌱 ممنون که تا اینجا اومدی ❤️