یادداشت Amin mousavi

Amin mousavi

Amin mousavi

1404/5/21

تاج نفرین شده یه ترکیب جذاب از تاریخ، رمز و راز و نفوذ قدرته که دست تو دستت می‌ذاره و می‌برت تو دنیایی که هیچ چیز اون‌جا ساده نیست. کاترین وبر با قلمی پویا و هیجان‌انگیز، یه داستان می‌سازه که انگار هر صفحه‌ش یه لایه تازه از خیانت، جاه‌طلبی و مبارزه رو باز می‌کنه.

این کتاب بهم نشون داد که قدرت، چقدر می‌تونه پیچیده و مسموم باشه؛ نه فقط به خاطر دشمن‌های بیرونی، بلکه بیشتر به خاطر آشوب‌هایی که توی درون آدم‌ها می‌جوشه.
برخلاف اون داستان‌های قهرمانی معمولی، تاج نفرین شده خیلی زود تو رو با حقیقت تلخی مواجه می‌کنه: همه برای تاج می‌جنگن، اما هیچ‌کس واقعاً نمی‌تونه باهاش کنار بیاد.

برای من، این کتاب یه یادآوری بود که در دنیای واقعی، قدرت و نفرین گاهی دست به دست هم می‌دن و حتی بهترین‌ها رو هم ممکنه به سقوط بکشونن. داستان پر از لحظاتیه که می‌خوای فریاد بزنی، ولی فقط می‌تونی صفحه رو ورق بزنی و دنبال یه راه حل باشی.

تاج نفرین شده به من یاد داد که هیچ تاجی بدون هزینه به دست نمیاد، و گاهی اوقات، سنگینی تاج از خود قدرت بیشتره. این کتاب مثل یه هشدار خاموشه: مراقب آرزوهای بزرگت باش، چون ممکنه خودشون تو رو ببلعن.