یادداشت
1402/4/24
3.0
نفرین جسد نوشته دلارا دشت بهشت(باقی) انتشارات کتاب آترینا .... داستان در مورد دختری بنام مهنازه که پدر و مادرش علیرغم جدا شدن هنوز با هم تو یه خونه زندگی میکنن و مهناز برای اینکه از این فضای احمقانه خارج بشه تصمیم میگیره تابستون رو به پرستاری یه پیرزن تو شمال بگذرونه شاید بنظر بیاد خب پرستاری از یه پیرزن که سالم و سرحاله کاری نداره ولی وقتی ماجرا جالب میشه که بفهمیم تو اون خونه چه اتفاقایی افتاده بعد از پیچ و خم های فراوان و کشف راز خونه؛اگه فکر کردین مهناز قراره یه زندگی آروم داشته باشه سخت در اشتباهید؛اون حالا با خانواده پدریش آشنا میشه و یه گرفتاری جدیدی گریبانشو میگیره؛گرفتاریای که داستانش برمیگرده به مدتها قبل،خیلی قبل... ... نمره من به کتاب ۶ از ۱۰ کتاب بسبک رمانهای دهه هشتاد نگارش شده پس نمیشه درش انتظار شاهکار ادبی و جملات خفن داشت؛ولی داستانش واقعا قشنگه از اوناس که یسری جاهاش واقعا آدم و میترسونه اغراق زیادی هم نشده توش(مثل رمانای دهه هشتاد که دختر داستان باربیه و پسر داستان پرنس)دختر یه آدم معمولیه با یه خانواده عجیب غریب. اوایل خیلی روند داستان کند پیش میره شاید حتی ۱۰۰ صفحه اول و بخونین و بگید ای کاش با پول کتاب ماست میخریدم؛ولی بعدش تازه کتاب جذاب میشه طوری که من یه روزه باقی کتاب و خوندم😂🥲 اگر تازه شروع به کتاب خوندن کردین و حوصله خوندن رمانهای سطح بالای ادبی رو ندارید یا میخواید یه استراحتی به خودتون بدین بعد خوندن یه کتاب خیلی خفن،این کتاب جذاب رو پیشنهاد میکنم. قیمتش هم مناسبه و از طاقچه هم میتونین بصورت مجازی بخونینش. پی نوشت:در کل وسوسه شدم کتاب بعدی این نویسنده رو هم بگیرم و بخونم.