یادداشت روانشناس آدمخوار (سهند)

ـ داستان کتاب از جایی شروع میشه که یک نویسنده بدبخت گیر یک زن دیوونه که طرفدار درجه یکش هست میوفته. همین!

ـ این کتاب سخت ترین تجربه کتابخوانی من از لحاظ محتوایی بود، داستان تمومش در یه خونه ویلایی اتفاق میوفته اما پرداخت به صحنه ها و جزئیات به حدی کامل و انزجار انگیز هست که بارها در بینش حالت تهوع داشتم، پس اگه روحیه حساسی دارین به هیچ‌وجه خوندن این کتاب رو پیشنهاد نمی کنم.

ـ کتاب در برانداختن احساس فوق العادست نفرت رو جوری در مخاطب برمی انگیزه که انگار شخصیت منفی داستان تمام بلاها رو سر شخص خواننده آورده.

ـ همون‌طور که گفتم داستان فقط در یک مکان روایت میشه و به همین دلیل پرداختن به درون ذهن شخصیت و جزئیات شدیدا زیاده برای همین می تونه برای کسانی که به کتاب دیالوگ محور علاقه دارن خوندنش سخت باشه.

ـ روند داستان هم در اوایل برای آشنایی مخاطب کنده اما رفته رفته به انفجار میرسه و اتفاقات پشت هم رقم میخوره.

ـ مترجمه کتاب خوب کار کرده و کامل میتونه حس استیون کینگ رو به مخاطب القا کنه که میتونه دلیلش تمرکز مترجم روی آثار کینگ باشه.

ـ یکی دیگر از نکات مهم در کتاب های تقریبا طولانی پایان بندی‌اش هست، آیا ارزش خوندن  این همه صفحه رو داره؟ بله اگه بتونید در طول داستان دوام بیارید.

مهدیه

مهدیه