یادداشت Amirmahdi

Amirmahdi

Amirmahdi

1404/4/17

این کتاب رو یکشنبه شب تموم کردم.
کتاب راحت خوانی هستش و با اینکه حجم نسبتا زیادی داره (۳۵۰ صفحه) زود میشه تمومش کرد.
داستان در مورد یک دختری به نام نورا سید هستش که به خاطر تصمیماتی که در طول زندگیش گرفته حسرت های زیادی داره. حسرت کارهای نکرده و موفقیت هایی که میتونسته بدست بیاره ولی اونقدر سعی و تلاش نکرده. حالا اونقدر از زندگی ناامیده که تصمیم به خودکشی میگیره و بعدش وارد کتابخونه نیمه شب میشه که کتاب های این کتابخونه داستان های این شخصیت هستند با تصمیمات متفاوتی که نورا گرفته. داخل داستان هم مقدار به دنیاهای موازی می‌پردازه و یک فصلش تقریبا در این مورده.
نکته مثبت کتاب اینه که راجع به معنای زندگی حرف میزنه و اگه حالتون خوب نیست از زندگی کتاب حال خوب کنی هست و دیدتون رو یه مقدار ممکنه عوض کنه.
البته اونقدری که کتاب ترند شده اصلا جذاب نیست!!
تقریبا تا اواسط کتاب تعدادی از زندگی های نورا رو در حالت های دیگه تشریح می‌کنه به طوری که این نورا داره انگار اونا رو تجربه می‌کنه. بعضی از زندگی هاش که فصل های بیشتری داره یه مقدار کشش بیشتری داره.
کتاب متوسطی بود. اگه اونقدر تعریفش رو نشنیده بودم نمره بهتری میدادم.
علاوه بر این مسئله ای بود که با برادر نورا، جو داشتم. موضوعی که خیلی بهش اشاره نشد ولی مورد تایید فرهنگ ما و خیلی از جاهای دیگه نیست. چیزی که جدیدا الکی خیلی از سازنده های فیلم های خارجی مثل نتفلیکس بهش می‌پردازند و باعث میشه که گند بخوره توی داستان و الان متاسفانه به کتاب ها هم داره کشیده میشه این قضیه. برای این موضوع هم یک ستاره کم کردم.