یادداشت پانیذ مالکی
1402/5/13
یه روز یکی از دوستام اومد و بهم گفت" وقتی داشتم سریال "The Queen's Gambit" رو میدیدم و به آنیا تیلور(بازیگر نقش بث) دقت میکردم فهمیدم چقدر صورتش شبیه توئه." منم کنجکاو شدم و رفتم سریالشو دیدم.. و هرچی از خفن بودنش بگم کم گفتم! از اونجایی که خیلی سریالشو دوست داشتم کتابشم خریدم و کتابشو از سریالش بیشتر دوست داشتم😍 ما توی این کتاب داستان الیزابت هارمن رو داریم که مادرشو توی ۸ سالگی از دست میده و توی یتیم خانه زندگی میکنه و ترجیح میده که اونجا همه "بث" صداش کنن. وقتایی که معلما مسئولش میکردن که بره گرد تخته پاک کن ها رو توی زیر زمین بگیره، اونجا آقای شایبل رو میبینه که روی میز یه صفحه ی سیاه و سفید چیده و یه سری مهره رو حرکت میده. بث کنجکاو میشه و از آقای شایبل میپرسه که این چجور بازی ایه؟ آقای شایبل میگه:"بهش میگن شطرنج" و بث از آقای شایبل تقاضا میکنه که بهش شطرنج رو یاد بده..و به مرور زمان آقای شایبل با نهایت تعجب میبینه که با یه اعجوبه ی شطرنج رو به روئه :) زندگی بث با همین شطرنج دگرگون میشه و اسمش میره تو تیتر خبر های روز و عکسش هم میره توی تمام مجله ها و روزنامه ها...با آدم ها و استادای سرشناس بازی میکنه و در نهایت وارد رقابت با شوروی(روسیه) میشه که بزرگترین شطرنج باز ها رو در اون زمان داشته..ولی آیا بث هارمن موفق میشه روسیه رو شکست بده؟