یادداشت فاطمه مقصودی
1403/10/8
یه دور نوشته بودم دستم خورد پرید🥲، من قبلاً کلاس زبان رفته بودم مدرسه و دانشگاه هم خوب تا حدودی زبان رو باد گرفته بودم این کتاب یه جورایی برای من فقط تمرین مکالمه یا کانورسیشن بود . کتاب به زبان بریتیش نوشته شده. تقریباً ۳۰ درس که توی هر درس یک بخش مکالمه رو توضیح داده ، یک سری سوال از مکالمه میپرسه، ترجمه کامل مکالمه رو آورده و لغات جدیدی که هر درس یاد میده رو آورده و گرامر رو در یک صفحه توضیح داده بعد یک صفحه تمرین داده و در پایان هر درس در یک صفحه از آداب و رسوم مکانهای تاریخی یا فرهنگی انگلستان توضیح داده .کل کتاب۴ بخش داره یک بخش درباره اینکه بتونید خودتون رو معرفی کنید یک بخش در رابطه با زندگی روزمره یک بخش در رابطه با سفر در بخش آخر هم در رابطه با کار هست و اصطلاحات مربوط به هر بخش رو تا حد خوبی معرفی کرده .در پایان سه بخش اول بعد از جمعبندی کل مطالب بخش آزمون گرفته میشه. در پایان درس سیام یک آزمون جامع گرفته شده و در انتها به صورت خلاصه همه گرامر کتاب دوباره آورده شده که گرامر جامعی بود و من از این مختصر مفید بودنش راضی بودم یه خلاصه کلی به من تحویل داد. در پایان پاسخ تمام تمرینهای کتاب و تمامی لغات به صورت دیکشنری آورده شده، کتاب سی دی داشت و مکالمات رو تمرینهایی که نیاز به صوت داشت رو داخل سیدی ضبط کرده بودن. امیدوارم این توضیحات مفید بوده باشه