یادداشت Amin mousavi

Amin mousavi

Amin mousavi

1404/5/18

انجمن شاعران مرده فراتر از یه داستان مدرسه‌ای ساده‌ست؛ این کتاب یک نقد عمیق و بی‌رحم به زندگی سطحی و گذرای امروزی، به جامعه‌ای که بیشتر ما توش گیر افتادیم.
کلاین بام با روایت داستانی که در ظاهر درباره‌ی شور جوانی و آزادی فکری‌ست، درواقع داره به ما یادآوری می‌کنه که زندگی کردن در لحظه فقط یه شعار سطحی نیست؛ بلکه یه هنر و یه مسئولیته.

کتاب به ما نشون می‌ده که چطور زندگی در لحظه، وقتی فقط به یه بهانه‌ی فرار از واقعیت تبدیل بشه، می‌تونه به جای آزادی، به بی‌مسئولیتی و سردرگمی ختم بشه. اما وقتی این زندگی آگاهانه باشه، یعنی اینکه ما با همه‌ی ترس‌ها و محدودیت‌هامون روبرو بشیم و باز هم انتخاب کنیم که زندگی کنیم، با تمام عمق و معناش.

انجمن شاعران مرده بهم یادآوری کرد که زندگی واقعی، یعنی پذیرفتن تمام پیچیدگی‌ها، ترس‌ها، و حتی دردها، و نه فرار ازشون.
زندگی در لحظه یعنی ایستادن جلوی قضاوت‌ها و فشارهای جامعه، و داشتن شجاعت برای شنیدن صدای درونی‌مون، حتی اگر این مسیر، سخت و تنها باشه.

این کتاب نقدی‌ست به اون مدل زندگی که فقط به دنبال لذت‌های زودگذر و فراموشی لحظات می‌ره؛ مدلیه که باعث می‌شه ما از اصل وجود و معنای واقعی زندگی دور بشیم.
و در نهایت، انجمن شاعران مرده یه دعوته به این که لحظه‌ها رو واقعی زندگی کنیم، اما با آگاهی، مسئولیت، و شجاعتِ ایستادن در برابر همه‌ی محدودیت‌ها و ترس‌ها.