یادداشت پرسفونه 🇮🇷

با سیذارتا توی این سفر سخت و طولانی که برای رسیدن به نیروانا داشت همراه شدم، در نهایت به اون چیزی رسیدم که همیشه بهش اعتقاد داشتم " اسلام کامل ترین برنامه‌ برای به رستگاری رسیدن بشریته"

سیذارتا از خردسالی تا کهن سالیشو صرف این کرد تا راه درست رو پیدا کنه و در نهایت به چیزی رسید که اسلام به ما آموخت، سیذارتا سال های زیادی رو پشت سر گذاشت و تجربه های زیادی رو کسب کرد تا یاد گرفت که این دنیا آینه‌ی خدا نماست و نباید از اون دست کشید و  مرتاض و سامانا شد بلکه برای درک ماهیت خداوند و رسیدن به رستگاری و آرامش ابدی باید به درون مخلوقات نگاه کرد و از اونها یاد گرفت.

یک چیز خوبی رو که سیذارتا  بهم یاد داد این بود که دونستن یک چیزی با معرفت داشتن نسبت به اون فرق داره و کلمات و افکار تا زمانی که نسبت بهشون معرفت پیدا نکنی هیچ ارزشی ندارن، سیذارتا بهم نشون داد من اگر تلاشی برای کسب معرفت عمیق در تعالیم اسلام نکنم هیچ فرقی با اون انسانی که هیچی از اسلام نمیدونه ندارم و در نهایت هر دومون یک سرنوشت خواهیم داشت با این تفاوت که من کم کم به قعر پستی ها هبوط میکنم و دیگری از ابتدا همونجا بوده‌.

ترجمه بدک نبود و اون لغت‌نامه‌ی پیشگفتار رو هم دوست داشتم ایده‌ی خوبی بود، و نامه نگاری های آقاي هسه و گرگانی هم برام جالب بودن.