یادداشت روشنا

روشنا

روشنا

4 روز پیش

        شاهکار ادبیات کلاسیک و بنژامن کنستان

آدلف داستانی درمورد عشق ممنوعه است. در این کتاب که در سال ۱۸۱۶ منتشر شد، کنستان روانشناسی عشق رو به صورت موردی یعنی عشق بین آدلف و النور مورد کاوش و بررسی قرار میده و برای همین از جمله اولین رمان‌های روان‌شناختی محسوب میشه. 
آدلف جوانی بیست و چند ساله، بااستعداد و گریزان از جامعه عاشق النور، زنی ده سال از خودش بزرگ‌تر که معشوق و فرزند داره، میشه. اتفاقات یکی بعد از دیگری رخ میدن و ما شاهد افول و درد و رنج حاصل از عشق خواهیم بود.

بعد از خوندن کتاب خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم. مخصوصاً مقدمه کتاب، فوق‌العاده است و حتماً حتماً بعد از خوندن داستان اون رو بخونید.
باعث شد از خودم بپرسم اصلاً عشق چیه؟ و آیا ما اجازه داریم در حالی که مطمئن نیستیم شوری که در سر داریم همون عشقه، فرد دیگه‌ای رو عاشق کنیم؟
البته در مورد آدلف این ممنوعه بودن عشق و واکنش جامعه بود که باعث شد دیگه نتونه تحمل کنه و احساساتش رنگ ببازن، اما فکر می‌کنم تو خیلی از روابط سالم هم ممکنه چنین اتفاقی بیفته. شما کسی رو به خودتون وابسته و عاشق می‌کنید، اما بعد خسته میشید. حالا با یک پیوند اجباری که حس می‌کنید آزادیتون رو ازتون گرفته میمونید. میخواید بندها رو به زور باز کنید، اما در خودتون توانی نمی‌بینید. اگر هم روزی این کار رو بکنید، انقدر ویرانه پشت سرتون می‌سازید که دیگه اون آزادی به دردتون نمی‌خوره.

اولین کتابِ پساال‌کلاسیکو 🐢
      
264

25

(0/1000)

نظرات

m a h s a ‌

m a h s a ‌

4 روز پیش

ریویوت رو نگه می‌دارم تا روزی که خودم کتابو بخونم. موقع خوندنش انگلیسی‌اش رو چک کردی؟ خانم مشیری ناقص ترجمه میکنن.
3

1

روشنا

روشنا

3 روز پیش

نه انگلیسیش رو چک نکردم 🚶🏻
منظورت سانسوره یا بعضی قسمتا رو همین‌طوری نمیاره؟ 👀 

0

m a h s a ‌

m a h s a ‌

3 روز پیش

هر دو. 
@roshana. 

0

روشنا

روشنا

3 روز پیش

اوه
@taletrekker 

0