یادداشت

Fa

دعا برای ربوده شدگان
        حس می‌کنم جزو معدود کسایی‌ام که از این کتاب در اون حدی که ازش تعریف شده خوشم نیومده. :)))
این کتاب موضوع کلیِ واقعا جذابی داشت. نصف کتاب به‌شدت گیرا و قشنگ بود اما انتظاراتی که برای من به وجود آورد رو نتونست توی نصف بعدی کتاب برآورده کنه. اسم کتاب و موضوعی که تا نصف کتاب ازش صحبت می‌شه، به ما این تصور رو می‌ده که قراره تا آخر تمرکز درباره‌ی همون اتفاقات و آثارشون باشه. اما کتاب توی نیمه‌ی دوم از روند و موضوع قبلی خارج می‌شه و کلا رو یه موضوع دیگه تمرکز می‌کنه. که خب این نداشتن کانون تمرکز و توجه روی یک موضوع، کشش کتاب رو برای من پایین آورد. ترجمه خوب و روون بود. در کل کتاب خوش‌خوانیه اما یه سری سوالاتی که به وجود اومدن در طی داستان و حل نشدن، و روایت کردن چندتا موضوع مختلف به‌صورت هم‌زمان، تعلیق داستان رو کم می‌کنه. البته سانسور زیاد داستان هم بی‌تاثیر نیست. احتمالا بعضی از سوالاتی که پاسخ داده نشدن هم به‌خاطر سانسور بود. :))))
اما از نقاط مثبت این کتاب باید به فضاسازی عالی داستان اشاره کنم. نویسنده دست روی موضوع تلخ، غم‌انگیز ولی واقعی‌ای گذاشته بود و از پس روایتش به‌خوبی براومده بود.