یادداشت فاطمه الزهرا افشاری پور

کتاب رسول مولتان با نثری روان،جذاب و خواندنی نگارش شده است.👌🏻 کتابی زیبا که زندگی🌷شهید سید محمدعلی رحیمی را از زبان همسرش روایت می کند.
شاید لقب🌷 #شهید_فرهنگ لقبی درخور باشد برای این شهید بزرگوار
و اما نکات جالبی که از مطالعه زندگی این 🌷شهید بزرگوار کسب کردم :
1⃣ رعایت دقیق بیت المال( خانواده شهید حق استفاده از ماشین بنز دفتر فرهنگ یا پاکن کوچک دفتر و... را نداشتند و شهید شدیدا روی بیت المال حساس بودند.)
2⃣مطالعه فراوان شهید (مخصوصا قبل از انجام هر کاری بسیار درمورد موضوعش تحقیق میکردند و اطلاعات کسب میکردند.)
3⃣توجه و عنایت ویژه شهید به مسئله کار فرهنگی ، وحدت بین شیعه و سنی و  شیعیان مظلوم و فقیر پاکستان
4⃣توجه ویژه شهید به کانون گرم خانواده، تهیه هدیه و سوغات برای تک تک اعضای خانواده به خصوص همسرش
5⃣نهراسیدن از تهدیدات و انجام فعالیت های فرهنگی با وجود محدودیت ها و تهدیدات فراوان
6⃣ اهمیت ویژه همسر شهید به مسئله حجاب حتی در لحظات پس از شهادت و مراسم تشییع شهید

✔️تنها مسئله ای که در کتاب منو اذیت کرد این بود که انتهای یک موضوع مشخص نبود، قسمتی از زندگی شهید روایت شده بود و به یکباره خط بعدی وارد قسمت دیگه ای شده بود و حتی با چند گل کوچک مباحث از هم جدا نشده بود.

در نهایت این 📗کتاب را به همه اقشار به خصوص افرادی که کار فرهنگی میکنند توصیه میکنم 👌🏻
ان شاءالله که بتونیم راه 🌷شهدا رو ادامه بدیم و مدیون شهدا و خانواده هاشون نباشیم😔