یادداشت زهرا عباد

5 ساعت پیش

#یادداشت_کتاب
#اسکارلت‌و‌آیوی۱
#دوقلوی_گمشده
مجموعه اسکارلت و آیوی درباره یک دوقلوی دختر است و ماجراهای آن‌ها در مدرسه رووک‌وود. در جلد اول، همان ابتدای داستان آیوی به عنوان جایگزین اسکارلت وارد مدرسه می‌شود چون مدیر مدرسه اعلام کرده که اسکارلت از آنفولانزا مرده است. او برای اینکه شهرت مدرسه‌اش خراب نشود، آیوی را به مدرسه می‌برد تا نقش اسکارلت را ایفا کند. اما آیوی در طول تحصیل دفتر خاطرات اسکارلت را پیدا می‌کند و با نشانه‌هایی که اسکارلت برای او گذاشته، به صفحات مفقود دفتر دست پیدا می‌کند و کم‌کم از راز گم شدن یا مرگ اسکارلت پرده برمی‌دارد.

کل مجموعه را می‌توان یک مجموعه دخترانه دانست چون تقریبا همه شخصيت‌‌های آن دختر و زن هستند. داستان در انگلستان و دهه ۳۰ می‌گذرد، دهه‌ی بین جنگ جهانی اول و دوم. تا جایی که از یکی از بچه‌های مدرسه که کل مجموعه را خوانده بود فهمیدم، جلدهای بعدی جذاب‌تر است و معماها پیچیده‌تر. من بقیه جلدها را نخوانده‌ام ولی ظاهرا مابقی مجموعه هم رابطه دختر و پسر ندارد و شاید بتوان کل آن را به دختر ۱۰ سال به بالا پیشنهاد داد. داستان برخلاف تصور اولیه من فانتزی نیست و کاملا در فضای واقعی می‌گذرد. می‌توان گفت داستان‌ها معمایی و تا حدی دلهره‌آورند.