یادداشت Anita y
1404/1/11
خیلی خوب بود فضاش انقلابیه مثل اخگری در خاکستر ولی به نظرم بهتر از اخگری در خاکستر البته این نظر منه چون از این مدل سبک بیشتر خوشم میاد فکرکنم تا صفحه ۷۰یا شایدم بیشتر خودمو مجبور کردم بخونم و نمیتونستم درکش کنم ولی دیگه از صفحه ۲۰۰ به بعد نمیتونستم بذارمش زمین و حالا باید مثل بقیه کتابا تا جلد بعدش صبر کنم مخصوصا اینکه جای خیلی حساسی تموم شد🫠 این سبک کتابا سلیقه ای هستن و به خاطر حجم زیادی که دارن ممکنه برای بعضی ها اذیت کننده باشه برای همین نمیشه به همه پیشنهادش کرد و مسئله اینه که یک جلدی هم نیستن هر جلد نزدیک ۸۰۰ صفحه هست و به خاطر قیمت های فضایی خیلی حرص داره که بخرید و بعد خوشتون نیاد 🥲 اگر دسته چهارم رو خوندین و خوشتون اومد احتمالا از ناتوان هم خوشتون میاد البته بازم این نظر منه🩵
1404/1/11
به نظرت بین اخگری در خاکستر، ناتوان و جناح چهارم، کدوم بهتره؟ منظورم از نظر داستان قوی تر و ایناست کلا. بعد اینکه از نظر صحنه چطور بود؟ مثلا مثل پادشاه پریان یا نمی دونم تاج دوقلو ها بود یا چیز خاصی نداشت خیلی؟ بعد می تونی یه خلاصه کوچیک ازش بدون اسپویل برام بگی؟ می خوام جناح چهارم رو بخرم، اگه خوندی میشه اونم بهم بگی از نظر صحنه چجوریه؟ ببخشید-
Anita y
1404/1/12