یادداشت
1403/1/13
3.2
اگر قراره این کتاب اولین تجربه شما از ادبیات روس و آثار جناب داستایفسکی باشه توصیه میکنم موکولش کنید به بعد! از دید من بانوی میزبان چیزی بیشتر از یه داستان سرگرمکننده نبود. همینجا اشاره و تاکید میکنم قرار نیست تمام کتابایی که میخونیم بار آموزندگی و مفاهیم عمیق داشته باشن. صرفا میخوام بگم برای نویسندهای که این قدر در حیطه روانشناسی انسان و اخلاقگرایی و میهندوستی و ... آثار فاخری داره این کتاب شروع و انتخاب مناسبی نیست. اما درباره بانوی میزبان! کتاب با توصیف پسری تنها و خیالپرداز به نام اُردینف آغاز میشه و آشنایی اون با یه زوج مرموز شما رو تحریک میکنه تا برای سر در آوردن از اسرار اونها کتاب رو یک ضرب بخونید. ممکنه گاهی دشوار بودن تشخیص مرز واقعیت و خیال خوندن کتاب رو براتون سخت کنه. اما تقریبا مطمئنم که کنجکاوی بهتون اجازه نمیده زمین بذاریدش. امیدوارم یادداشتم شمارو نسبت به این کتاب به طور اغراق آمیز بدبین و یا علاقهمند نکرده باشه (خودم هنوزم در مورد منصفانه بودن یا نبودنش گیجم) پینوشت: ۳ امتیازی که به کتاب دادم بر مبنای مقایسه با سایر کتابای جناب داستایفسکی و ارزش مطالعه نسبت به اونا بود.