یادداشت maryam torabi

maryam torabi

maryam torabi

1403/8/14

کتاب آن دختر یهودی یک کتاب عاشقانه ‌ی معمولی و با همان چاشنی معمول مثلث عشقی  اما واقعی، به شما چالش های یهودیانی رو نشان میدهد که اسلام را به جای دین خود انتخاب میکنند و در این راه با امتحانات و الطافی از سمت خدا روبرو میشوند.
کتاب آنگونه که تصور میکردم نبود و این موجب نارضایتی من و دلچسب نبودن کتاب برای راغب شدنم به ادامه دادنش شد اما چون دلیل اصلی که کتاب را انتخاب کردم واقعی بودن آن بود مجبور بودم ادامه بدم.
شاید یکی از دلایلی که کتاب برای من تکراری به نظر میرسید خواندن کتاب هایی با تم داستانی و جوابگو به شبهات عامیانه مثل سن عایشه برای ازدواج با رسول الله بود که موجب شده بود من از نظر این سبک کتاب‌ها تا حدی اشباع بشوم و این کتاب هم چندان چیز جدیدی برای من از این حیث نداشته باشد، البته اگر بخواهم صادقانه بگویم چندتایی مطلب جدید در خصوص دین یهودیت فهمیدم که این خود مایه مسرت من شد که حداقل کتابی بی فایده نخوانده باشم. مطالبی مثل اعتقاد نداشتن یهودی‌ها به حساب و کتاب در آن دنیا، برنگشتن دوباره زوجین در صورتی که حکم طلاق خوانده شده باشد (برخلاف دین اسلام که زوجین اگر بخواهند میتوانند دوباره بهم رجوع کنن به غیر از ۳ طلاقه شدن!!) و یا پوشش/حجاب زنان یهودی.
 کتاب میتوانست در حجم کمتری نوشته شود