یادداشت ماه آسمان 🇵🇸
1402/6/17
3.4
کتاب های جنایی به ریتم تند و پر تب و تابشون معروف هستند.اما اگر مثل من از موقعیت های دلهره اور و خون آلود کتاب ها و فیلم ها فراری باشید انجمن قتل پنج شنبه ها یه کتاب ایده آل میشه اساسا قصه بر پایه ی آرامش خاصی شکل میگیره که کاملا با شخصیت ها و فضای داستان هم خوانی داره. 4تا پیر مرد و پیر زن از سر کسالت بار بودن دنیای اطرافشون تصمیم میگیرند پرونده ی جنایی حل کنن اما کار کم کم جدی میشه. اولین نکته طنز داستانه که با توجه به شخصیت ها شکل میگیره(توجه کردید که پیرمرد و پیرزن) دومین نکته فضای آرام داستانه که بازهم به خاطر شخصیت هاست.یعنی انطباق کامل قصه و فضا و شخصیت ها با هم دیگه نکته بعدی روند قصه است که حدس پایان بندی ان را حداقل برای من سخت کرده بود در کل با یک جنایی شیرین طرف هستید باز هم تاکید دارم این کتاب اصلا کتاب هیجانی ای نیست و اتفاقا همین ارامش در اوج دلهره و هیجانه که منو جذب خودش کرده.این که توی اتفاقات پر از التهاب همه چیز با ارامش و ملایمت خاصی حل و فصل میشه یه نکته نویسنده کتاب بنا به نوشته ی ناشر ریچارد ازمن هست که بهتره در معرفی کتاب تصحیح بشه تقدیم به عاشقان جنایی ملایم دو کتاب بعدی یعنی گلوله ای که خطا رفت و مردی که دو بار مرد را هم از دست ندید.