یادداشت آرمیتا پرتوی

کتاب دال دوست داشتن از نشر کنار، نوشته حسین وحدانی:
آشنایی من با این کتاب به برنامه‌ کتاب باز برمی‌گردد، همان‌جا که مهمان برنامه جملات صفحات ۵۲ و ۵۳ در رابطه با سوگ را می‌خواند.
کتاب  ۲۳ روایت از عشق و زندگی را شامل می‌شود که هر کدام پیامی برای خواننده دارند.
متن کتاب بسیار روان و خودمانی است، شاید اگر کتاب را زمین نگذاری خواندنش به بلندای یک هفته هم نکشد.
من نویسنده را نمی‌شناسم ولی یک چیز را خوب می‌دانم، اگر قرار باشد نویسندگانی داشته باشیم که با این چنین ظرافتی بنویسند، ایرانی بودن با تمام دردسرهایش به زبان فارسی ‌اش می‌ارزد.
برای خرید کتاب که رفته بودم با پاکتی رو به رو شدم که انگار کتاب را بسته‌بندی کرده و به بازار فرستاده‌اند. از آن پاکت‌ها که آدم را یاد کاه گل می‌اندازد، البته فقط رنگ‌اش.
بعد از پرداخت هزینه با خودم کلنجار می‌رفتم که این چه جای قیمت‌گذاری است آن هم برای کتابی که خودش به زبان فارسی هست. دو روزی گذشت و دلم نمی‌آمد بسته را باز کنم. اما بعد آن با دو کتاب و دو نشانگر کتاب در همان بسته مواجه شدم و خرسند از خرید خود، هنوز به این فکر می‌کنم چرا ایده‌ی نشر کنار را بقیه نشریه‌ها زودتر اجرا نکرده‌اند؟چرا واقعا کتاب‌ها را در بسته‌بندی  نمی‌فروشند که ما بعد خرید و باز کردنش از دیدنش ذوق کنیم؟

پ.ن: می‌دانم ممکن است بدانید کتاب دوم کدام کتاب است، اما از آنجا که یادداشت جداگانه‌ای خواهد داشت، از آن نام برده نشد‌.

بنظرم واقعا ایده جالبی میشه من که بشخصه اینجوری خیلی ذوق میکنم ^^✨