یادداشت Artemis
1403/4/3
4.3
خب من قبلا نظرات این کتاب رو خوندم و بزارین بگم نباید توقع یه فانتزی عاشقانه جدید و غیر قابل پیشبینی داشته باشین در حد خودش این کتاب کتاب خوبیه که من ازش لذت بردم اونقدری که این کتاب رو تو یه روز تموم کردم(بیکارم بودم البته)و من نسخه بی سانسور رو خوندم که ۱۰۰۰ صفحه بود تقریبا .....درهرحال وقتی یادداشت های مربوط به این کتاب رو خوندم شوکه شدم این کتاب نه در این حد بده نه در این حد خوب حقیقتش وقتی شما یه کتاب در ژانر (young adult)میخونید نباید توقع یه کتاب فقط در حد صحنه های بوسه و اعتراف عاشقانه داشته باشید و خب حقیقتا نمیگم چیز جالبیه ولی صادقانه میشه از صفحاتی که به این ژانر مربوط میشن گذر کرد چون هیج حرف مهمی توش رد و بدل نمیشه که خب این توصیه فقط برای کسایی صدق میکنه که ترجمه بی سانسور خوندن یا نسخه انگلیسی رو خوندن مورد دوم پرش های زمانی بود. که حقیقتا من رو زیاد اذیت نکرد و به نظرم خیلیاش بجا بود و حقیقتا وقتی در یک نقطه حساس فصل پایان پیدا میکنه و فصل بعد از روز بعد شروع میشه شما درحال کندوکاو نیستین که ببینین چه اتفاقی واقعا افتاده؟ و خب بیشتر اوقات در همون فصل جوابش رو پیدا میکنین.....مورد هایی که حق میدم راجبشون انتقاد شه مورد های کم اهمیتی نیستن راستیتش منم مثل خیلیا در نظرات همنظرم که رابطه دو شخصیت اصلی اصلا هیج وقت دشمنی نبوده که بعد به عشق تبدیل بشه شاید از هم خوششون نیومده باشه اما حقیقتا هیچ وقت تو داستان اتفاقی نیفتاد که واقعا بهش دشمنی و نفرت نسبت داد فقط گذشته ی دردناک مشترکی که هیچ کدومشون مسئول و مقصرش نبودن و از همون اول هردو شخص این رو میدونستن اما صادقانه خیلی کتاب های دیگه با این نوع عشق هم همینطور هستن و صادقانه من اینو مشکل بزرگی بیان نمیکنم به هرحال این ژانر کتاب نیست چیزیه برای معرفی کتاب به دست فروشنده نه معرفی کتاب از سمت نویسنده که خطایی از اون سر زده باشه مورد بعدی ضعف تو فضاپردازی و شخصیتپردازی بود صادقانه خیلی سخت بود تصور کنید که در کجا هستن یا فلان شخصیت چه نوع چهره ای داره شاید این مورد نسبتا برای دو شخصیت اصلی صدق نکنه و من قبول دارم داستان این کتاب چیز جدید و خیلی خاصی نبود اما حس میکنم لایق این همه انتقاد نبود اون هم از سمت کسایی که هنوز این کتاب رو نخوندن!من از این کتاب لذت بردم و من رو جذب کرد و کشش خوبی داشت من باید دو ستاره کم میکردم بخاطر ضعف هایی که داشت اما صادقانه از این کتاب لذت کافی رو بردم چون هرگز از این کتاب انتظار بهترین فانتزی رو نداشتم کتاب معمولی برای گذراندن زمان