یادداشت شقایق خانجانی

نمی‌تونم بگم محبوب‌ترین کتابم از سندرسون بوده، اما خوندنش جالب بود. کتابی با طراحی‌های قشنگ و داستانی که ما رو دوباره به فضایی شرقی می‌بره.
کتاب از دو دیدگاه بیان می‌شه، نقاش کابوس که توی جامعه‌ای امروزی زندگی می‌کنه و یومی که بر اساس توصیفات در جامعه‌ای قدیمی‌تر حکم یک فرد مقدس رو داره.
چند فصل اول ما با این دو فرد و جامعه‌شون آشنا می‌شیم، دنیاسازی رو می‌بینیم و بعد اتفاقی میفته که دیدگاه این دو نفر رو به چالش می‌کشه.
داستان از زبان هوید تعریف می‌شه، اما اینجا لحنی جدی‌تر نسبت به ترس داره، هرچند که هنوز به نظرم قابل اطمینان نیست. و دیزاین

Merged review: