یادداشت
1403/3/6
4.1
نامه های یحیی به حانیه _در شرح زندگی حضرت فاطمه زهرا (س)_ که ظاهراً برای تحصیل به نیویورک مهاجرت کرده است. قلم شیوا، روان و طبع شاعرانهٔ آقای حامدعسکری همیشه مورد پسند من بوده و هست! و طبعا زیبایی قلم آقای عسکری در این کتاب هم واضح و پیداست. خواندن کتاب، با توجه به روان بودنش برای یک (نوجوان/جوان) امروزی که شاید کمتر از چیزی که فکر می کند، از حضرت فاطمه(س) می داند، می تواند مفید باشد! از بهترین نقاطِقوت کتاب، می توان اشاره کرد به: _همه فهم بودن متن. _کلمات،جملات لطیف و زیبای ادبی. _شرح خطبهٔ فدک به صورت روان. _برقراری ارتباط بین احساس خواننده و متن حین خواندن. _شعرِ انتهای کتاب! و البته همیشه کتاب ها خالی از نقاطِضعف نیستند! گرچه در سطح انتقاد نیستم اما چند نکته ای که به ذهن می رسید: _به عنوان یک منبع برای شناخت سیره و شخصیت حضرت فاطمه(س) اصلا کتاب مناسبی نیست. البته که علت نگارش کتاب هم این مسئله نبوده و این نوشته ها به گفته ی خود نویسنده عرض ارادتی ست به حضرت! _بعضی ها اسم داستان روی کتاب می گذارند، در حالی که یک مجموعه نامه است! اگر بخواهیم به چشم داستان نگاهش کنیم، می توانیم به عدم انسجام متن و پردازش کم شخصیت ها ایراد وارد کنیم. در کل! حانیه به عنوان [یکمجموعهنوشتهیادبی] فوق العاده زیباست. اما نمی توانیم به عنوان کتابی که حضرت زهرا را روایت می کند رویش حساب کنیم!