یادداشت محمد حبیبی
📖 عنوان کتاب: #عشق_به_سرنوشت 🌙 ناشر: انتشارات مولانا 📝 نویسنده: ماسیمو پیلیوچی اصلا وقتی معرفی کتاب رو برای اولین بار شنیدم، گفتم به به، عجب کتابی، اینو حتما باید بخونمش و (داخل پرانتز اینو بگم که من عاشق خرید کتاب دست دومم، به چند دلیل، یکی اینکه در مصرف کاغذ و قطع درختان صرفهجویی میشه، دوم اینکه هزینه کمتری داره اونم تو این گرونی کتاب و از همه مهمتر، کتاب دست دوم برام روح داره، میدونم قبلا یکی اینو خونده، لمسش کرده، جانی بهش بخشیده... ولی خب برای این کتاب سریع رفتم جدیدش رو خریدم، چون باید در اسرع وقت میخوندمش) خداروشکر شهود کتابیم به خوبی راهنماییم کرده بود. عشق به سرنوشت یه کتاب به شدت مینیمال (از نظر محتوایی، نه ظاهری... البته الان که دقت میکنم چرا چرا، از نظر ظاهری نیز) و کاربردی بود. فلسفه، دانشیه که وقتی کاربردی میشه خیلی زیباتر میشه، مثل شما که وقتی میخندید خوشگلتر میشید. آره خلاصه تو این کتاب اومده فلسفه رواقیون رو معرفی کرده و گفته که رواقیون چطوری در سختیها و ناملایمات زندگی تاب میاوردن؟ چطوری خشم و غم و اضطرابشون رو مدیریت میکردن؟ چطوری در سختیهای این زندگی خودکشی نمیکردن و... 📈 نقاط مثبت کتاب: خب شاید نگاه خیلیاتون به فلسفه یه سری کلمات سخت و سنگین و عجیب و غریب باشه، فیلسوفا رو هم شاید آدمای اخمو و ریشو و گوشهگیری بدونید، در حالی که این کتاب خط بطلانی بر این تصورات اشتباه میکشه و به ما میگه چطور میشه با فلسفه به زندگیمون معنا و غنا ببخشیم. 📊 نقاط منفی: میتونم بگم هیچی. فقط میشد یه سری واژگان کلیدی مثل «فضیلت» رو دقیقتر و عینیتر معنی کنه. 👍 امتیاز من به این کتاب: ۹ از ۱۰ 🌱 این کتاب رو توصیه میکنم به افرادی که احساس میکنن غمشون خیلی بزرگه، اونایی که گیر کردن، اونایی که میخوان خودکشی کنن و اونایی که زندگی بهشون سخت گرفته. #نقد_کتاب