یادداشت محدثه ز
-علم تجربی است و بایستی تجربی هم تدریس شود. -باید دید تا باور کرد. -همیشه انسان خیال می کند تعصب تمام شده است، در حالیکه تعصب بدتری را جانشین تعصب قبلی کرده است. -کشوری به اوج تمدن و ترقی معنوی می رسد، حال آنکه در همان وقت کشور دیگری مشغول سوهان زدن بر زنجیرهای توحش آبا و اجدادی خویش است. بشر همیشه به جایی می رسد که ابتدا شروع کرده بود، لکن در این گردش چیزی در حال تکامل است و آن اندیشه بشری است. وظیفه مقدس و غیرقابل فرار و انکار هر بشر تولید مثل و انتقال اندیشه و کشف دنیا ها و کاشتن نهال زندگی در همه عالم است. همه ما با نیوتن، فارادی، ارشمیدس و خیلی از دانشمندای دیگه به لطف کتابای دبیرستانی آشناییم، این کتاب در مورد همین دانشمندا و فرمولاشون حرف میزنه اما دوست داشتنی، با دلیل و منطق. زمانی که این کتابو خوندم پیش دانشگاهی بودم و بعد از خوندن این کتاب به این نتیجه رسیدم که این فرمولهای لعنتی !! هم میتونه دوست داشتنی باشه اگر داستان و تفکر پشتش رو بدونیم. در نهایت به نظرم این کتاب رو باید تقدیم وزارت آموزش و پرورش کرد، باشد تغییر عاقلانه ای در سیستم آموزشی ایجاد شه! صفحه 94: به همدیگر رحم نکنید، عشق بورزید و یکدیگر را دوست داشته باشید، ترحم درخور حیوانات است، دست ترحم را رد کنید و دست عاشقی را با عشق بیفشارید.