یادداشت Haniyeh

Haniyeh

Haniyeh

1404/1/14

کتاب "پدر پولدار، پدر بی پول" نوشته رابرت کیوساکی، از معروفترین کتابها در حوزه هوش مالی هست. این اولین کتابی بود که من در این حوزه خوندم و بنظرم جالب بود. البته ناگفته نمونه که نمودارها و اَشکال توی بعضی قسمتا برام فهمش سخت بود اما کلیت اون مطلب رو میشد فهمید.
رابرت کیوساکی از دو پدر صحبت میکنه. یکی پدر معلمش که پدر واقعیشه و تحصیلات بالایی داره اما همیشه درگیر قرضه و دارایی زیادی نداره. یکی پدر پولدارش که درواقع پدر دوستش مایکه و تا ۸ کلاس سواد داره اما پول روی پول میذاره. رابرت کیوساکی از اون آموزش مالی دریافت میکنه و به یه ثروتمند تبدیل میشه.
تو این کتاب یه سری نکات رو بهمون یاد میده که به واسطه پدر پولدارش یا به کمک تجربه شخصیش یاد گرفته. مثلا درباره مالیات و پول الکی به دولت ندادن، درباره تفاوت دارایی و بدهی، تفاوت شغل با کسب و کار و...
نکته مثبت دیگه این کتاب اینه که من مشتاق شدم بیشتر درباره هوش مالی بدونم و یاد بگیرم.
رابرت کیوساکی میگه آموزش مالی چیزیه که باید در مدارس باشه اما جاش خالیه. پس خودمون باید به سراغش بریم.

من ترجمه آقای محسن مجدی کیا از نشر آرایان رو خوندم و ترجمه خوبی بود. درباره بقیه ترجمه‌ها اطلاع ندارم.