یادداشت fatemeh_najafian

به خاطر حوادث اخیر برگشتم به بازخوانی  کتاب هایی با موضوع های مشابه کتاب حاضر این بار با نگاهی واقع نگر تر در این کتاب سیر پیدایش؛ تکامل؛ انحطاط یک تفکر انقلابی به خوبی توسط جامعه فرضی و نمادین ساخته شده توسط جورج اورل به تصویر کشیده شده.  اینکه دیر یا زود هر اندیشه. انقلابی گرفتار طمع  و سیاست خودشیفتگی افراد و دیکتاتوری میشود یک حقیقت انکار ناشدنی است.  چیزی که این کتاب  وسایر کتاب های این سبکی به بشر می اموزد این است که  تفکر و سیر اندیشه. همواره توسط  نیروهایی. مهندسی میشوند و این ترسناک ترین  وعمیق ترین ترس بشری است چرا که. همواره این سوال را تداعی میکند  که اندیشه حال حاظر من آیا از آن من است یا از آن کارگردانان پشت صحنه؟

🌹👏

علی

علی

1401/12/27

برداشت از هر کتابی آزاد است ولی یادتان رفت اشاره کنید که این کتاب در نقد انقلاب *کمونیستی* شوروی نوشته شده( به دلیل وجود تفکرات ضد کمونیستی اورول به نظرم کتاب قلعه حیوانات بیشتر انتقاد به کمونیست و انقلاب کمونیستی است تا لزوما هر انقلابی)

بررسی دقیق بود اما منظور من سیر تفکر انقلابیه نه یه انقلاب خاص. چون انقلاب چه کمونیستی باشه و چه هرچیز دیگه ای ریشه در یه تفکری داره که عموما ساخته و پرداخته ذهن عامه مردم نیست و همیشه دستان پشت پرده ای افکاری رو سامان دهی میکنن