یادداشت نرگس🐚
1404/4/22

⚖از درد و دلهای مشکلات قانونی و حقوقی ایران (و جهان) در زمینه رسانهها و مسائل مربوطش که بگذریم، میرسیم به فرم و محتوای کتاب 👇 ⚖ این کتاب مرجع مناسبی برای دانشجویان ارتباطات و رسانه است تا با بعد حقوقی زمینه علمی و کاری خود آشنا شوند. نمیدانم چقدر مرجع مناسبی برای دانشجویان حقوق است اما به نظر میرسد به درد آنها هم بخورد. ⚖ ادبیات کتاب برای دانشجویان رشتههایی غیر از حقوق، قابل فهم و تاحدودی آسان است. هرچند که از نظر ما اهالی ارتباطات و رسانه، همین متن تلطیف شده هم -در مقایسه با سایر دروسمان- خشک و سختخوان است :) ⚖ با خواندن این کتاب به نرگسِ نوجوان افتخار کردم. خوشحالم آنقدر شناخت خوبی از خودش داشت که سال ۴۰۰ و موقع انتخاب رشته کارشناسی، جلوی جَو موجود و مشاوران خود ایستاد و هیچ رشتهای که به حقوق مربوط میشد را انتخاب نکرد. :) ⚖ یک ستاره بخاطر سه مورد مهم کم کردم: ۱. نیاز به بروزرسانی کتاب در زمینه هوش مصنوعی. ۲. نیاز به توضیح بیشتر و سادهتر بعضی مطالب برای مخاطب غیرحقوقی. ۳. عدم استفاده کتاب از پروندههای معروف و مهم حوزه رسانه در ایران و جهان به عنوان مثال. همه این موارد با ویرایش و بازنگری قابل بهبود است. ⚖ عکس را دکوری گذاشتم برای تقدیر از بهترین و موثرترین تلاشی که در تلوزیون ایران، برای پیوند امور رسانهای و حقوقی انجام شده. به عنوان یک دانشجوی همواره سختگیر به رسانه ملی، توصیه میکنم حتما سریال آقای قاضی را ببینید :) ⚖ یکی چیزی هم سر دلم مانده: اگر این قوانین جهانی واقعا کارآمد بودند رژیم صهیونیستی، امپریالیسم و ... نمیتوانستند همچین صحنههایی از سانسور، قتلعام خبرنگارها، پروپاگاندا و... را در رسانههای جریان اصلی و حتی جایگزین، رقم بزنند. یک جای کار بدجور لنگ میزند.