یادداشت مهسا فراهانی
1402/7/8
🔴معرفی کتاب بیشعوری: اثری مشهور خاویر کرمنت است که این کتاب، درباره پدیده قرن معاصر یا به بیان خود نویسنده، خطرناکترین بیماری بشریت، نوشته شده است و راهنمای عملی برای شناخت و درمان ارائه میکند. خاویر کرمنت در کتاب بیشعوری درباره بیماری صحبت میکند که قطعا همه ما با آن روبهرو شدهایم؛ زمانی که همه افراد دور و برتان با احترام با شما رفتار میکنند اما درنهایت متوجه میشوید که این احترام برآمده از ترس است. این بیماری که بیشعوری نام دارد، یکی از پدیدههای عصر معاصر زندگی ما است. خاویر کرمنت، کسی بود که متوجه شد، این مثال درباره او صدق میکند. او تصمیم گرفت تا درباره بیشعوری تحقیق کند و نتایج تحقیقاتش را به شکل این کتاب منتشر کرد. او همچنین مثالهایی را از زندگی خودش بیان کرد تا به درک و شناخت بهتر این پدیده کمک کند. در بخش اول کتاب با تعریف، ماهیت و شدت بیشعوری آشنا میشویم. در بخش بعدی کتاب انواع بیشعورها را میشناسیم. در ادامه درباره جامعه بیشعور و همچنین زندگی با بیشعورها میخوانیم. خبر خوب است که بخش آخر کتاب، راه نجات، مراحل و وسایل درمان را به ما نشان میدهد.
1402/7/8
این کتاب که نسخ دیگه ای هم دارد یکی از زیباترین نگارش ها در فهماندن ایرادی شخص به خواننده را دارد نثری بی تکلف و روان که با خواندن هر مطلبی خواننده کمی تامل می کند و در افراد دور و برش و گاها خودش دنبال نشان های کتاب می گردد و با هر نوع از بیشعوری که بر او صدق نمیکند شادمان می گردد درکل خواندن این کتاب را به همه علاقه مندان ژانر خودشناسی توصیه میکنم
مهسا فراهانی