یادداشت حسین مسی بیدگلی
1401/7/19
1401/7/20
چطور با NED نقض میشه؟ لطف می کنین بیشتر بنویسین؟ البته معتقدم یه جورایی آخر کتاب خیلی وزن داده به بعضی افراد
1401/7/21
...تمام افراد میخواهند که تجربشون رو بازگو کنند و هیچ کدوم از این افراد صحبت از نکیر و منکر و حساب و کتاب کتاب اعمال و غیره نکردند، ضمن اینکه حقیقت ماجرا توهین به مقام و جایگاه الهی هم هست، چرا که ما داریم سیستم خدا رو به تمسخر میگیریم، اعمال یک بنده رو حساب میکنه و دوباره برش میگردونه به دنیای مادی. ضمن اینکه راستی ماجرا عدل خدارو که از اصول دین اسلام هست هم زیر سال میبره چرا که نوعی تقلب توی اعمال صورت میگیره و فرد میتونه تمام تلاششو برای پاک کردن گناه هابکنه و بقیه بندگان این فرصت رو ندارند.
1401/7/21
در واقع اگه خودتون احقیق کنید به جوابای مطلوبی میرسید. اما من چندتا از دیدگاهای خودم رو بهتون میگم.حقیقتا داخل پدیده NDE فقط مشاهده یکسری از حاله های نور و درآخر خالی از لطف نیست توصیه کنم فیلم عالم غرب(اسم رو دقیقا به خاطر ندارم ولی مضمون اسمش همینه و سرچ کنید پیدا میشه) رو ببینید که چند سال پیش تولید شده و دقیقا موضوعات کتاب عینا داخل فیلمه ولی چون بعد از تولید فیلم،استقبالی از اثر نشد، دست به دامن دنیای کتاب و کتابخوانی شدند. ممنونم از توجهتون 🙂⚘
1401/7/21
یک پیام کامل برای دوست عزیزمون فرستادم، طولانیه! بنظرم اونجا مشاهده کنید. ممنون از توجهتون 😊
حسین مسی بیدگلی