یادداشت نـــورا
21 ساعت پیش
من این کتاب رو چون هدیه گرفتم اولین جلد این مجموعه بود که خوندم و راضی بودم ازش.فضای جادویی و شخصیت های متفاوتی که داشت آدم رو به شوق میاورد تا ادامه بده به خوندن.درکل شش تا کتاب هست که میگن داستاناشون بهم مرتبط هستن.(این جلد چهارمه.)حالا کاریه که شده با این حال من نظرم رو درموردش بگم:اولا اینکه داستان روی محور و فضای خوبی پیش می رفت،داستان خوبی داشت و قلم نویسنده هم روون و قشنگ بود طوری که شما می تونستی ۱۰۰ صفحه رو تو یک ساعت یا کمتر بخونی ولی تنها چیزی که شاید ذهنتون رو درگیر کنه اینکه شخصیت های کارتون و کتاب های خارجی تو کتاب هستن بعضی هاشون هم حتی زیاد اسماشونم نمیشناسیم ولی خب اگه یکم خودتون تصور کنید شاید بتونید این مشکل رو رفع کنید.یک چیز کوچولو و به نظر خودم اساسی که داشت غلط های املاییش بود...منی که این مجموعه رو از وسط خوندم می تونم بگم راحت بودم باهاش و اونجوری نبود که چون جلدای قبلی رو نخوندم نمی فهمیدم چی میشه فقط یک مقدار حس می کردم داستان هایی هم هستن از قبل که عادیه چون واقعا هست.به نظرم مجموعه ی قشنگیه،از اسم کتاب هاشم می تونید متوجه بشید.پیشنهاد می کنم اگه عاشق ژانر فانتزی و جادویی هستین حتما این مجموعه رو بخونید.🙌🏻🌷