یادداشت الناز عطائی
1403/11/13
خوندنِ این کتاب،شبیه به تجربهی چندین جلسهی رواندرمانی بود! پر از نکته، پر از حرفهایی که احتمال زیاد تا به حال کسی بهتون نگفته و وقتی که میخونیدش،خیلی باید بهشون فکر کنید ... خوبیِ این کتاب اینه که هر نکتهای که به شما میگه رو با توضیح و مثال و حتی جدولهایی که میتونه خیلی کمکتون کنه ، کامل میکنه و هیچ جای سوالی براتون باقی نمیگذاره . و یه نکتهی خوب دیگهی این کتاب واسه من این بود که برخلاف اکثر کتابهای روانشناسی، که میگن "شاد باشید" _ "مثبت فکر کنید" _ "اگر بخوای میتونی" و این حرفا، توضیح میده که چرا این حرفها میتونه کمککننده یا در عین حال تخریبکننده باشه ... نویسندهی این کتاب، دکتر جولی اسمیت هستش که تجربهی ۱۰ سال کار رواندرمانی داره و اولین کسیه که توی #تیک_تاک اومد و از اون فضا برای ویدیوهایی استفاده کرد که در مورد مسائل رواندرمانی و روانشناسی بود 👌🏻 (ویدیوهاشون رو میتونین با ترجمه توی پیج نشر میلکان ببینین ، خیلی کاربردی و قشنگن) ترجمهی کتاب هم کار #آرزو_شنطیائی هستش و من از خوندنش خیلی لذت بردم. از موضوعات کتاب، خیلی نمیخوام حرف بزنم :) چون به نظر من این کتاب رو "باید" خوند! (حتی با اینکه خودم وقتی بهم بگن ، باید ، اون کار رو نمیکنم 😅) اما خلاصه اگر بخوام بگم ، از مهمترین چیزهایی که خوندم و به نظرم خیلی مفید بود، میتونم به این لیست اشاره کنم : ۱. مفهوم درست "بدخلقی" ۲.مفهوم درست "انگیزه" ۳.شناخت درست "احساسات" ۴.مفهوم "سوگ" ۵.اضطراب ، استرس ، تفاوتشون! ۶. زندگی معنادار ، ارزشها و باورها من فکر میکنم که همهی آدمها نیاز دارن که یه چیزهایی رو از کسی که بیطرفه ، بشنون و بهش فکر کنن ... چیزهایی که هر روز داره توی ذهنمون میگذره ، روی حال و احوال جسممون و روحمون ، روی زندگی روزمرهمون ، کار و درآمدمون ، روابط عاطفی و دوستانمون تاثیر مستقیم میذاره .... این "چیزها" رو شما میتونین توی این کتاب بخونین.