یادداشت Tina
1404/1/1

کتاب فوق العاده بود اما بعضی از دوستان معتقدند از کتاب قلمرو خار و رز(سال ۲۰۱۵) کپی برداری چون هنوز این کتاب نخوندم نمیتونم نظری بدم ولی باید توجه کرد که کتاب های فانتزی بنا به قلم نویسنده بهش های مشابهی دارن که اکثرا نمیشه حذفشون کرد و توی اکثر کتابا مشارکه با کمال احترام برای نظر دوستان و تلاش نویسنده هر دو کتاب این کتاب رو خیلی دوست داشتم و بر طبق بعضی نظرات که نشر مجازی سانسور داره(خودم هنوز نظری ندارم نظر اشخاص دیگس) بعد از خوندن نسخه زبان اصلی کتاب حتما حتما نظرم رو مینویسم و اما خود کتاب داستان متفاوت و قشنگیه، پر از هیجان و غافلگیریه معرفی کوچیکی بر اساس خوندن کتاب : دوست داشتم مثل پدرم کاتب بشم. توی کتابخونه ها چرخ بزنم و زندگیم مثل مادرم پر از چالش نباشه. نمیخواستم مثل برادرم بمیرم و مثل خواهرم سرباز جنگی بشم ولی ... مادرم یکی از فرمانده های کشوره همیشه باید به خاطر بیارم که من، یه سورنگیلم همه معتقدن که یه دختر ضعیف جایی تو سواره نظام نداره و به زودی کشته میشه🗡️ اما اون پسر.... وقتی نزدیکش بشم میکشتم مادر من،باعث مرگ پدرشه... سرنوشت بازی سرنوشت اجازه نداد اون تنفر اون کینه باقی بمونه حالا من بدون اون پسر نمیتونم زندگی کنم🫀