یادداشت Zahra
1404/6/5
و پایان کاراوال قشنگم ...✨️♥️ کاراوال ، دنیایی پر از جادو و عشقی که بر نفرت و شرارت پیروز میشود ، تمام شد و من باورم نمیشود که با این سرزمین باید خداحافظی کنم باورم نمیشود باید با دوستانم کسانی که با آنها به اندازه یک عمر در هر صفحه و در هر خط کتاب زندگی کردم خداحافظی کنم و چقدر این خداحافظی سخت است ❤️🩹 خداحافظ اسکارلت ( کریمسون🌟) دختری محتاط که متوجه شد عشق بر هر چیزی پیروز است خداحافظ جولیان ، مردی مرموز و فریبنده که عشق را با تمام وجود حس کرد خداحافظ تلا ، من تا ابد عاشقت خواهم بود تو نمادی از زیبایی و شجاعت هستی ، دختری بی پروا که درس های زیادی به من داد ، تو قهرمان داستان خودت خواهی بود 🌙 خداحافظ پالوما( پردیس ) تو در عین شجاعت ، عشقی بی دریغ در وجودت داشتی خداحافظ اجل ها ( جکس 🥺 ، آدم کش ، دوشیزه ی مرگ ، زهر ،بانوی زندانی ، ستاره ی فتاده ) خداحافظ نیکولاس ، مارچلو دراگنا، کاسپار، ایکو ، جُوان،آرماندو و آخرین نفری که میخواهم با او خداحافظی کنم : خداحافظ اسطورهِ عزیزم ، تو برای من مانند نمادی از جادویی شیرین و دلپذیر بودی شخصی مانند افسانه که در دو جلد به دنبال هویت حقیقی تو بودم و یک نفر چطور میتواند این همه زیبایی را در خود داشته باشد؟ تا ابد جایی در قلبم برای توست🪄🌟🥺 و اما من با تمام شخصیت ها زندگی کردم ، خندیدم ،گریستم ، شادی کردم و عشق و نفرت را با تمام وجود حس کردم پایان جادو و رمز و راز، پایان کاراوال ..🔮🥲♠️
elahe
1404/6/6