یادداشت مـ🌙ـآه
برخلاف تبلیغات خیلی زیادی که راجب کتاب شده بود،این کتاب برای من کتابی نبود که بخوام بهش عنوان شاهکار رو بدم یا هرکس و میبینم بگم وااییییییییییی دست چهارم و خوندی؟ شخصیت پردازی نسبتا خوب بود اژدها ها خیلی جالب بودن و مدرسه اژدها سواری هم که دیگه نگم😁 ولی این کتاب دوتا نکته منفی داشت اول اینکه ویولت خیلی از اول کتاب به عنوان یک شخصیت ضعیف شناخته میشد و میدونست که اگه به مدرسه اژدها سواری بره امکان مردنش هست از اول عمرش هم داشته برای کاتب شدن درس میخونده اما وقتی مادرش میگه که باید عضو سواره نظام بشی بدون هیچ تلاشی میپذیره و حتی سعی نمیکنه با کمک کسایی که مخالف رفتنش بودن خودش و نجات بده حتی یک ذره فقط برای اینکه ثابت کنه ضعیف نیست؟ خب این خیلی غیر منطقیه خیلی راحت رویاش که کاتب شدن بود و ول کرد تا ثابت کنه ضعیف نیست؟ و به طرز معجزه آسایی از همه اتفاقای خطرناک جون سالم به در میبرد و این درحالی بود که افراد قوی تر توی اون چالش ها کشته میشدن دومین نکته منفی که داشت این بود که صحنه زیاد داشت و واقعا برای گروه سنی نوجوون ها که خیلی هم این کتاب بینشون طرفدار پیدا کرده از نظر من مناسب نبود این موضوعش یکمی اذیت کننده بود که عشق رو اومده بود از یک چیز مقدس خلاصه کرده بود توی روابط فیزیکی و صحنه هایی داشت که به نظر من اگر اون صحنه ها نبود نه تنها به اصل داستان کتاب صدمه نمیزد بلکه برای گروهی سنی ۱۴ ۱۵ سال که انقد طرفدار پیدا کرده بینشون مناسب تر بود غیر از اینها به نظرم بقیه چیزها بد نبود اما در کل کتاب رو برای زیر ۱۷ سال پیشنهاد نمیکنم