یادداشت رضا یحیی پور
1403/11/17
ایرج طهماسب در اکنون گفت؛ «قصه برای این خوبه که تجربه زندگی بقیه را درک میکنی و هزینهای نمیدی». آدمهای قصه اشتباهاتی داشتهند، شما نتیجه اشتباه رو میبینی ولی هزینهی اشتباه رو نمیدی. 🔸شرح موقعیتها خیلی خوب درآمده و سیر داستان معقول هست. بجاست اگر با اقتباس ازش چند فصل سریال، ساخته بشه، منتها قطعا نیاز به جرح و تعدیلهایی نظیر «عموی سوباسا» یا «سریال اوشین» در داستان اعمال شود. 🔸برخی فراز ها واقعا جذابند، بینش میدهند تایید میکنندت، اصلاح میکنندت. 🔸اینم بگم تاثیر بد دیالوگ ها رو خواهید دید، مگر ساخته شده باشید. نخواهید شاهد مثال بیارم که قابل پخش نیست.😅 🔸اگر تنانگی توصیفات رو با جلدهای اول و دوم مقایسه کنم کمتر بود، اما باز هم بود. (نمک که چه عرض کنم زهر!) 🔸 هر چند بعض وقتها انگار با ساق برهنه در دریایی از نجاست قدم میزنم. (بعضی وقتها!!) چون بهر حال زندگی و تجربهی ملغمهای است از: «خور و خواب و خشم و شهوت» (مصرع از سعدی علیهالرحمه) اما با توجه به مقدمهای که از طهماسب نوشتم میخوانم ادامهش رو... ✍️ در پایان سعدی میفرماید؛ «خور و خواب و خشم و شهوت شغب است و جهل و ظلمت حیوان خبر ندارد ز جهان آدمیت»