یادداشت alef

alef

1403/6/8

بذر خون
        ژانر کتاب داستان تخیلی یا تاریخ واژگون است. تخیل و یا تاریخی که همین چند سال پیش، هیچ بعید نبود واقعیت پیدا کند.
روایت کلی داستان قصه حمله داعش به ایران و نفوذ آنان به مرکزی ترین نقطه کشور یعنی شهر اصفهان است. و حالا ظاهرا مدتی هم از این اتفاق گذشته و کشور دچار آشفتگی شده.

✅ ایده این اتفاق برای یک داستان خیلی ناب و‌ جذاب است ولی به نظرم نتیجه خیلی جذاب نشده است.

در مقایسه با کتاب(ارتداد آقای یامین پور) که تقریبا در همین ژانر است نمره پایینی می گیره. 😐
به نظرم این ایده جای کار زیادی داشت و می شد خیلی جذاب‌تر باشه و حتی این گنجایش را داشت که به حال و هوای مردم و وضعیت شهر در مقابل داعش بیشتر پرداخته شود. چه شخصیت های موافق چه شخصیت های مخالف.

من خیلی نتونستم با شخصیت های کتاب ارتباط بگیرم و یا حتی درکشون کنم تنها به خاطر ناب بودن موضوع اصلی و شنیدن شهرستان های مختلف شهرم و یا مکان های مختلف شهر اصفهان به خواندن ادامه دادم در واقع تا صفحه آخر به کتاب مهلت دادم که خودش را نجات بدهد ولی خب چندان موفق نبود. 🙃 احتمالا به کسی معرفیش نمی کنم چون کلی ماجرای گنگ داشت که تهش هم متوجه نشدم خب برا چی. 🤭🫢