یادداشت فاطمه
1402/1/28
بهترین شکل ممکن ؛ به بهترین شکل ممکن نگاشته نشده بود. این اثر برای من به یاداوردنی نیست؛حتی انقدری که قصههایش یادم بماند. قلم روان و ساده،بدون پیچوتاب،بدون حرف جدی و عمیق. موضوعات مهم اما پرداختهای سطحی و پایانبندیهای غیرمنتظره. توصیفات عشقیاش خوب اما برای من یاداور رمانهای صورتی دوران نوجوانیم من حتی شخصیتپردازی انچنانی هم ندیدم. «درکل اگر نمیخواندم چیزی از دست نمیدادم» کاش به جایش دوباره روی ماه خدا را ببوس را میخواندم.حیف شد.
1402/1/29
سلام و عرض ادب. حقیقتاً من تجربهی مشابه (خوندن کتابی که نمیارزید!) داشتم و اینقدر زجرم میداد که الان به شدت وسواسی شدم و قبل از خوندن هر کتاب به قدر یه کتاب دربارهاش مطمئن میشم! مخصوصاً که میدونم تا آخر دنیا زنده نیستم. شاید بعد این کامنت سقف بریزه رو سرم بمیرم. خلاصه شاید احساسی که پشت اون «حیف شد» آخری بود رو درک می کنم.
1402/2/21
از نظر منم این کتاب چیزی بود که اصلا ارزش خوندن نداشت جوری نبود که بخواد یادم بمونه 😐مثل بعضی کتاب ها که از یاد آدم نمیره 😍
1402/3/10
برای منم همینطور مبیناجان اما یک تکهای از کتاب برامدجالب بود اونجایی که یکی از شخصیتها میگه که یه معلم فیزیکی داشتن که میگفت قبل از خواب دو سه دیقه خودتو بذار جای یکی از موجودات این دنیا.. یه سنگ تو صحرا؛ یه برگ رو درخت؛ یه حیوون تو جنگل؛یه حشره؛یه توپ فوتبال؛یه پیرمرد اینطوری کم کم حس میکنی انگار دنیا داره توی روحت نفس میکشهـ.
فاطمه
1402/1/29