یادداشت زهرا قربانی قِلِجلو
1404/5/4
بیانگر حقیقی تلخ بود. آنچه حالا در غزه روی می دهد، هزاران سال پیش در سرزمین ما رخ داده بود. هلوکاست واقعی را همین جا بیابید. آنچه بر سر ما ایرانیان آوردند چیزی جز جنایت نبود قطعا کشوری که پادشاهش دلبسته دخترک بدذات یهودی شود و امورات مملکت را به دست یهودی جنایتکاری بسپارد و در سر فقط سودای حکومت و عیش و نوش داشته باشد، ۷۷ تا ۸۰ هزار نفر زن و کودک و پیر و جوانش را به تیغ شمشیر پیروان دروغین موسی(ع) واگذار می کند... به راستی دینی علم کرده اند که خود موسی کلیم الله(ع) هم از آن بی خبر است. تاریخی که به خورد ما می دهند متاسفانه ورای حقیقت است. آموزش پرورش دروس تاریخ سال چهارم و هفتم خود را کامل به معرفی ایران باستان اختصاص داده اما یک بار هم از چنین فاجعه ای در دل تاریخ دم نزده و حتی یک خط هم راجع به آن توضیح نداده. این جاست که باید از نفوذ ابلیس هایی چون مردخای و استر و البته الی کوهن که به زمانه ما نزدیک تر است ترسید.... نفوذ این جماعت کشور را از داخل مانند درختی موریانه زده سست می کند. برای صدمین بار اعتراف می کنم:« ملتی که از تاریخ نیاکان خود عبرت نگیرد، محکوم به تکرار آن اند. » کتاب، پرده های ظاهری و چشم پر کن تاریخ را برایم کنار زد. با آن که بسیار تاریخ را دوست می دارم و همواره در تلاش مطالعه و عبرت گرفتن از آنم، مثل بقیه می پنداشتم کوروش مردی نیک ، صلح طلب و مردم دوست بوده و در جنگ ها به مردمان مغلوب ترحم می کرده؛ معترفم که تصوراتم به یکباره فرو ریخت. بیش از این داستان را افشا نمی کنم. کتاب را حتما به خاطر هویتتان هم که شده بخوانید.