یادداشت مسیح ریحانی

        ایده‌ی کتاب را (همچون بقیه‌ی کتاب‌های مجموعه‌ی خرد و حکمت زندگی نشر گمان) بسیار دوست داشتم و به نظرم ایده‌ی جذابی است؛ نگریستن به دیکتاتورها از چشم آن‌هایی که شکم ایشان را سیر می‌کند!

در این اثر با آشپزهای صدام حسین (عراق)، عیدی امین (اوگاندا)، انور خوجه (آلبانی)، فیدل کاسترو (کوبا) و پل پوت (کامبوج) مصاحبه شده است و در خلال این مصاحبه‌ها می‌توان به نکات جالبی از شخصیت دیکتاتورها پی برد.
جای آشپز معمر قذافی به نظرم در این میان خالی بود!

ترجمه‌ی کتاب بسیار شیوا و دل‌چسب بود. 

اگر دوست دارید بدانید که چطور می‌شود به یک دیوانه غذا داد یا دیوانه‌ها در بزنگاه‌های تاریخی و اوضاع شکننده‌ی جهان چه می‌خوردند؛ و اصلا چطور می‌توانستند چیزی بخورند(؟!)؛ مطالعه‌ی این کتاب را به شما توصیه می‌کنم.
      

0

(0/1000)

نظرات

تاکنون نظری ثبت نشده است.