یادداشت افسونبان
15 ساعت پیش
«مزرعه حیوانات» اورول یک کتاب کوتاه اما پر از حرفه! داستان حیوانات مزرعه که علیه انسانها شورش میکنند، در واقع یک نقد بینظیر به قدرت و فساده. شخصیتها خیلی خوب طراحی شدن و پیام کتاب هنوز هم کاملاً امروزی و تأثیرگذاره. خوندنش رو از دست ندین! اگه دنبال یک کتاب فکری هستید که در عین حال خیلی روان و جذابه، «مزرعه حیوانات» بهترین انتخابه. جورج اورول با داستانی ساده، به ما نشون میده که قدرت چطور میتونه آدمها (و حیوانها!) رو تغییر بده. پایان کتاب واقعاً تکاندهنده است! این کتاب اورول، یه جور هشدار برای همه ماست. «مزرعه حیوانات» نشون میده که چطور شعارها میتونن عوض بشن و حقیقت از بین بره. درسته که داستانش درباره حیوانات مزرعهست، اما در اصل درباره ما انسانهاست. نماد های اصلی حیوانات: ۱) خوکها: نماد رهبران حزب کمونیست هستند که در ابتدا با شعارهای برابریطلبانه انقلاب کردند، اما به تدریج فاسد شده و به دیکتاتورهایی ستمگر تبدیل شدند. ۲)باکسر (اسب): نماد طبقه کارگر زحمتکش است که با وجود وفاداری، سختکوشی و ایمان به آرمانهای انقلاب، در نهایت فریب خورده و توسط رهبران جدید استثمار میشود. ۳)کلاغی به نام موسی: نماد دین و مذهب است که به مردم وعده دنیایی بهتر پس از مرگ میدهد تا آنها را به اطاعت تشویق کند. ۴)سگها: نماد پلیس مخفی و نیروهای سرکوبگر هستند که با وفاداری کامل به رهبر دیکتاتور، مخالفان را حذف میکنند. ۵)گوسفندها: نماد توده مردم بیفکر و فریبخورده هستند که بدون اینکه چیزی را درک کنند، شعارهای رهبران را تکرار میکنند.