یادداشت zeinab
1404/4/13

-Le syndrome du spaghetti -سندروم اسپاگتی -امتیازی که من بهش میدم:5 از 5✨ لئا یه دختر شونزده ساله چپ دسته...از اون دخترایی که قد بلندی دارن و علاقه ایی به آرایش کردن و رفتار های دخترونه ندارن! یه دختر اسپرت بسکتبالیست...که همه رویاش رسیدن به انستیتو ملی بسکتبال و سوار شدن تاکسی های زرد تو نیویورک و نفر چهاردم شدن لیستِ بهترین زنان بسکتبال دنیاست! یا بهتر بگم زنان راه یافته به انستیتو ملی بسکتبال... زندگیش و با خانواده اش الخصوص پدرش میگذرونه...اون نون خامه اییِ باباشه... و همچنین عضو اکیپ سه نفره خودش و آمل و نیکو... همه چی عالی پیش میره...تا جایی که زندگیش یه چرخ عجیب میخوره و همه چی از سر جای اصلی خودش میوفته پایین... به قول خود لئا صدای افتادن آسمون روی سرش رو میشنوه... میون گودال عمیقی که توش گیر افتاده یه زمین جدید و یه آدم جدید پیدا میکنه...تونی! و از اینجا تازه همه چیز شروع میشه... ------------------------------------------------- سندروم اسپاگتی نوشته ماری وارِی و ترجمه آریا نوری و از داستان های فرانسوی برنده جایزه بزرگ بابِلیو به انتخاب خوانندگان در 2024. کتاب در مورد یک زندگی واقعی با فراز و نشیب هایی که هر کسی به طور خاصی تجربه اش میکنه...ولی نکته مهم این که داخل این کتاب هر کسی یه دختر نوجوون شونزده ساله است! ژانر:خانوادگی,درام,ورزشی, عاشقانه خوندنش شدیداً پیشنهاد میشه!