یادداشت مسعوده مشایخی
رمان #سلفی_با_خرابکار به قلم خانم #طاهره_مشایخ در #نشر_صاد می باشد. 🥈این کتاب رتبه دوم رمان کودک و نوجوان جشنواره انقلاب هم شده است. کتاب، داستان زندگی یونس، نوجوان کیاشهری ای را روایت می کند که پس از اردوی مدرسه و بازدید از نمایشگاه عکس عبرت درگیر ماجراهای مختلفی بر سر یکی از عکس ها میشود. بسیار داستان گیرا و تند خوانی است، شخصیت پردازی های نویسنده کاملا مناسب و کافی بوده است. تشبیهات و تصویرسازی های نویسنده دقیق و منتهی به یک تصویر واضح از موقعیت شخصیت ها میشود. رمان برای مخاطب نوجوان نوشته شده و کاملا با دغدغه نوجوان، موانع نوجوان و حتی عبور از موانع و اصطلاحا نبرد نوجوان همخوانی دارد. گفتگوها بیرونی و درونی قهرمان یا شخصیت اول داستان به شدت پیشبرنده و کمک کننده روایت می باشند. ایجاد تعلیق نویسنده خیلی حرفه ای و دقیق تا صفحات پایانی کتاب خواننده را همراه میکند و پای همان پرسش اولیه نگاه می دارد. پ.ن ۱ به شدت برای نوجوانان پیشنهاد میشود و حتی بزرگسال. پ.ن۲: شخصا فکر نمیکردم این جشنواره در این حد کتاب های خوبی را انتخاب کند. پ.ن۳: از اونجایی که خیلی ها بهم معرفی کردند که حتما مطالعه کنم، خوانش اش بیشتر از حد انتظار بود .