یادداشت یوتاب
1403/12/28
تنها بازمانده - شبی که تمام اعضای خانوادهٔ «هوپ» بهجز «لنورا»ی ۱۷ساله به قتل رسیدند. تلاشها برای یافتن قاتل آغاز میشود و لنورا در رأس تمامی مظنونین قرار دارد. این کتاب نامزد جایزهٔ گودریدز برای بهترین رمان تریلر و جنایی شده است. قتل های خانوادهٔ هوپ که اکنون به شعر بچهمدرسهایها تبدیل شده، در شب خونینی در سال ۱۹۲۹ میلادی، اهالی ساحل مین را شوکه کرد. سرآغاز داستان این رمان چیست؟ پرستاری جوان برای مراقبت از زنی استخدام می شود؛ زنی که چند دهه قبل متهم به قتل وحشتناکی شده است. او «لنورا هوپ» نام دارد. - نقاط منفی: نظم کتاب مشکل داشت اصلاً خیلی مسخره بود که تو یه حدس می زدی بعد چند صفحه بعد کیت هم شک میکرد اونم امتحان میکرد حدس زد رد میشد🤯 آخر کتاب درست از آب در می اومد منظور نویسنده چیه : هاهاها شوخی کردم ؟ آخه چرااااا بعد مشکل بزرگتر پایان کتاب بود که فوق مسخره چرت بودن به معنای واقعی کلمه 😐 اسپویل: اینکه ویرجینیا هوپ در آخر قاتل اصلی بود خودکشی کرده بود؟ بعد در واقع نمرده؟ خب لعنتی ها چرا پس از اول همه ی مردم میگن کل خانواده بجز لنورا مردن؟ بعد مسخره تر از اون رنگ چشمااا همچین اشتباه واضحی؟ خیلی غیر منطقیه. نقاط مثبت: تعلیق و فضای داستان کاری ندارم پایان کتاب رو خراب کرد و نویسنده قصدش فقط تموم کردن کتاب بود و نتونسته که خوب جمع بندی کنه ولی خیلی فضا و تیکه هایی که برگشت به گذشته داشت قشنگ بود. امتیازم بهش ۲.۷۵