یادداشت نازی

نازی

نازی

1404/4/17

حقیقتا نمی‌دونم چه ستاره‌ای بهش بدم. اولین دارک رومنسی بود که خوندم و خب نسبت به دارک رومنس‌هایی که بعداً خوندم یکم بهتر بود. داستان پیچیدگی خودش رو داشت و مخصوصا داستان مادربزرگش برام جالب بود و میتونم بگم بیشتر بخاطر اون اصن کتاب رو ادامه میدادم. شخصیت‌ها جالب بودن ولی خب بیاین قبول کنیم شخصیت ادلاین واقعا رو مخ بود. یه دختر سست اراده که فقط تسلیم هوا و هوسه حتی با اینکه می‌دونه نباید چنین کارایی بکنه. به جز وقتایی که اختیار خودشو در برابر زید از دست میداد کارکتر بدی نبود. و زید. با اینکه معمولا اکثر دخترایی که دارک رومنس میخونن کاملا عاشق شخصیت زید میشن، و منم کم و بیش ازش خوشم میومد، باید بگم یکم زیادی از خود مچکر بود. خب ما میگیم که اوکی از یه دختری خوشت اومده میخوای استاکرش بشی کم‌کم عاشق خودت کنی و حالا ادامه ماجرا، ولی چرا انقد مطمئنی که در نهایت ادلاین عاشقت میشه🗿 به چیت مینازی. و اینکه به نظرم نویسنده خیلیی توی شخصیت زید اغراق کرده بود که قدرت مطلقه و هرکاری بخواد می‌تونه انجام بده بدون اینکه عواقبی داشته باشه. در کل، نمی‌دونم. مشکل خاصی با دارک رومنس ندارم ولی خب باید یکم منطقی باشه حداقل.