یادداشت فاطمه ترجمان
1402/9/3
5.0
این کتاب داستان یک شغال را روایت میکند که در دشتی سرسبز و روشن، نزدیکی یک مزرعه با شغالهای دیگر زندگی میکند. روزی شغال هوس میکند بدنش را رنگ کند و تغییری به ظاهرش بدهد که با عکسالعملهای جالب شغالهای دیگر مواجه میشود... مواجههی شغالهای دیگر با او گفتگوی جالبی دربارهی "هویت" و ارتباط آن با ظاهر، میآفریند و میتواند برای کودک تاملبرانگیز باشد. این جور داستانها تمرینی برای فکر کردن بچهها و گفتگو با آنها فراهم میکند. از طرفی انتهای کتاب تمرینها و پرسشهایی هم برای کمک به والدین پیشنهاد شده است. اگر چه پشت کتاب گروه سنی، الف و ب عنوان شده اما من فکر میکنم برای پیش از دبستان مناسب است؛ چرا که پایان کتاب و محتوای فلسفیاش فقط باب گفتگو را میگشاید و چندان در موضوع عمیق نمیشود. از طرفی متن بسیار ساده و روانی دارد. با تصاویر رنگارنگ و اشکال ساده توجه بچهها را به محیط اطراف (رنگ آسمان، درخت، گل و... ) جلب میکند. کتاب، که از ناشری تازه نفس در شهر اصفهان وارد بازار نشر کشور شده، صحافی خوبی دارد. با جلد و صفحات سخت، ورق زدن کتاب را برای بچههای کوچک راحت میکند. #فبک #هویت #کتاب_خردسال #فلسفه_برای_کودکان #داستان_خردسال