یادداشت Kosar

کتاب در جستجوی آلاسکا تقریبا سه چهار روز پیش تمومش کردم و از نشر «ملیکان» خوندمش ✅بدون اسپویل✅ راستش از کتاب خوشم نیومد بنظرم بی محتوا بود صرفا یک روزمرگی رو توصیف کرده بود داستان دربارهی پسری به اسم مایلز هالتره که به مدرسهی شبانه روزی میره دنبال ماجراجویی و عضو یک اکیپ میشه و یکی از اعضای اون اکیپ آلاسکا هست و با هم دوست میشن و ماجراجویی میکنن با اومدن اسم کلمهی ( مدرسهای شبانه روزی ) فکر کردم باید یک موضوع جذاب مثل هری پاتر و دستهی چهارم باشه و کلی ذوق داشتم برای خوندنش اما خب اولا این داستان فانتزی نیست و یک جورایی توی دنیای واقعی اتفاق میوفته پس مثل من خیلی خوش بین نباشین اما باز هم داستان ضعیفی داشت متاسفانه و برای منی که تند خوانم و کتاب رو در عرض یک روز یا حداکثررر دو سه روز تموم میکنم یک هفته و نیم طول کشید و این بخاطر این بود که داستانش کشش نداشت در کل نفهمیدم که موضوع جذابیتش کجاست اینکه بعد از رخ دادن اون اتفاق مهم اینکه بفهمن اون اتفاق از عمد بوده یا غیر عمدی چه جذابیتی داره؟ شخصیت پردازی معمولی بود و نکتهی قوتش از نظر من این بود که اون فضای نوجوونی و تینیجری رو به خوبی توصیف کرده بود. گیجی های دوران نوجوونی و احساسی بودنش و اینکه یک لحظه خیلی زیاد خوشحالی لحظهی بعد داری از غم میترکی و به اصطلاح (مودی) بودن رو خیلی خوب بیان کرده بود و به عنوان یک نوجوون حس کردم که اینجا توصیف حال منو نوشته دقیقا اما در کل پیشنهاد نمیکنم بخونید ولی اگر با توجه به نقاط ضعف و قوتی که گفتم هنوز هم علاقمند به خوندنش هستین احتمال داره خوشتون بیاد ولی من خودم به شخصه برای داستان ضعیفش جذبش نشدم و خیلی روند کندی هم داشت اما باز هم در آخر کتاب سلیقهایه:) و در آخر عکسی هم که گذاشتم من رو یاد اون گل ها انداخت که هنوز هم برام مبهمن..